Foton

Några stillbilder ur Annas liv...

Mmm, stor latte... ...då blir jag lycklig!
Helene och jag ska på nyårsfest i Vadstena. Att festa i London kan också vara en hit...
...det tyckte Mia också, inför en natt på Stringfellow's. Aah, la bella Italia - Venedig, för att vara exakt!
Mallorca är inte heller så illa. (Stick och brinn, jag försöker få lite färg här!) Wow, Hagar Qim-templet på Malta. Stonehenge, släng dig i väggen!
Å andra sidan, ingen slår egyptierna vad det gäller att bygga i sten! Det här är Abu Simbel, den store killen är Ramses II och den lilla vita pricken nedanför honom är jag. Sanslöst och obeskrivligt! Efter den upplevelsen kändes det som en god idé att varva ner med en kamelritt på Nilens västbank.
Bara för att bli helt däckad igen i Giza - om du inte har sett det här med egna ögon, boka din biljett nu!!! Ja, det är verkligen precis så imponerande som man tror, mer till och med! Guiden hade jobbat här i 16 år och till och med han var fortfarande impad.

Tillbaka i Sverige - det sägs att hemma är bäst, och Mic och Mias döttrar verkar hålla med, men att resa är verkligen en av livets största glädjeämnen! Man kan ha spännande möten och samtal på hemmaplan också, som med den indiske gurun Sri Sri Ravi Shankar, t ex.
Att dela en scen med Samtal med Gud-författaren Neale Donald Walsch (lång är han också, den rackar'n!) inför nästan 1000 pers är en upplevelse... ...särskilt när det är han som har presenterat mig, istället för tvärtom - otroligt, och lite genant! Fast jag känner mig lite mindre dvärgaktig när han har satt sig ner där bakom...

 

[Senast uppdaterad 12 sept, 2004] [Hem]